Consultknd

Je denkt waarschijnlijk: «Wat zijn jullie idioten? Ik weet heel goed dat het meisje ermee instemt om seks met me te hebben, anders is het een misdaad». Ja, het is duidelijk dat als het gaat om geweld, bedreigingen en dwang, – Natuurlijk kan iedereen zich niet gedragen.

Maar laten we ons voorstellen dat de situatie iets minder plat is. Je hebt bijvoorbeeld seks met een meisje. En op een gegeven moment heb je het gevoel dat je je ongemakkelijk voelt in een condoom, en dan liever verwijdert en verder gaat zonder rubber hoe de potentie thuis te verhogen te kauwen. Je maakt een extreem snelle zet tijdens de verandering van positie en denkt: «Nou, ze voelde het zeker, merkt het op en zegt dat hij elkaar zal ontmoeten als je het niet leuk vindt zonder een condoom?» Tegelijkertijd kunt u Kamagra 100 mg zorgvuldig kopen op de hoogte van uw geslachtsziekten, problemen met de gezondheid van uw partner en zich niet bewust zijn van of het meisje anticonceptiva drinkt. Misschien zal hij natuurlijk merken dat de indrukken zijn veranderd, hoewel dit zeer onwaarschijnlijk is.

Trouwens, in veel landen seks zonder een condoom zonder de toestemming van de partner – Dit is verkrachting. In Zweden, Groot -Brittannië, Duitsland, België, enz. Elke intieme handeling wordt beschouwd als verkrachting zonder de expliciete toestemming van alle deelnemers aan dit proces. Zelfs als u getrouwd bent. Zelfs als u elkaar 10 jaar ontmoet. Zelfs als je elke dag seks hebt. Voordat u zich uitkleden en actie beginnen te ondernemen, moet u zich afvragen: «Ik wil nu seks hebben? U bent het eens met dergelijke experimenten?» Anders zul je meerdere jaren in de gevangenis schijnen.

Of hier is een andere situatie. Eens tijdens een zakenreis bleek mijn vriend in één kamer te zijn met een buitenlandse vriend. Ze dronken wijn en praatten, de kamer was niet te groot, dus het bed veroorzaakt constante ogen. De zaak was bedoeld voor elke ingang van de reis. En bijna geen vriend begon een vriend te kussen toen hij hem nam en zei dat hij niet met haar kon slapen. – Vroeg ze verrast omdat hun wederzijdse interesse voor zichzelf duidelijk is. Wat het Europees Europa heeft gepubliceerd dat hij geen echt duidelijke overeenkomst over seks kan uiten omdat hij in een staat van vergiftiging is. Haar bewustzijn is vervaagd, de perceptie van de wereld en het milieu is gesmeerd, wat betekent dat het zich misschien niet bewust is van sommige acties. Na deze verklaring stelde een buitenlandse collega zijn vriendelijke kont van het bed teleur en ging met pensioen.

Je denkt waarschijnlijk dat hij haar reden heeft gevonden om te fuseren, omdat hij geen seks wilde of een soort eikel is die hij vrijwillig weigerde. Nee, ik wil gewoon niet gevangen zitten. In een staat van stimulatie van alcohol is een persoon veel moeilijker om te controleren wat er met zijn lichaam zal gebeuren. De pijndrempel wordt verminderd, de reactiesnelheid vertraagt, problemen met het uiterlijk van de coördinatie, een persoon kan zien, horen en minder slechter spreken. In zo’n situatie en een man, en een vrouw is moeilijk genoeg om je wens te waarderen om hier en nu seks te hebben.

Het is nog moeilijker om te begrijpen hoe aangenaam en welkom zijn acties. Het meisje kan zich niet voorstellen dat ze zich allebei uitkleden in seks, en tijdens onmiddellijke geslachtsgemeenschap is het niet nodig om de terughoudendheid te formuleren om door te gaan.

In de regel, in ons land in dergelijke discussies, favoriete tactieken Vikima -schuld – Het slachtoffer opladen. Ze wilde geen seks hebben met deze man? En waarom ze zo dronken is en met hem mee ging in één kamer? Toestemming voor seks en alle alcoholisme overtuigen – Compleet verschillende dingen. Elke volwassen man beslist waar, hoeveel en wanneer hij drinkt. En het is belangrijk om te begrijpen dat niemand het recht heeft om te profiteren van vatbaarheid en te stellen om seks te hebben.

In termen van toestemming voor geslachtsgemeenschap, veel nuances. Maar je kunt je concentreren op de praktijk van degenen die in Groot -Brittannië zijn aangenomen, een perfect evenwicht tussen overmatige radicale en meedogenloze straffeloosheid. Er zijn drie basisregels in Tuman Albion.

Ten eerste heeft een persoon die seks heeft een bepaalde leeftijd bereikt en begrijpt de gevolgen van zijn acties. Ontdek tegelijkertijd de leeftijd van je partner en zorg ervoor dat hij achttien jaar is aangekomen, – Uw hoofdpijn.

Ten tweede brengt een persoon de keuze vrij, niet onder de druk van de partner. Dit betekent dat een man zijn vrouw niet kan vertellen dat hij haar aanbiedt, drie werken verbetert en alles voor haar doet, maar ze weigert hem in seks. Het is druk. En het derde punt – De mens moet niet onder invloed zijn van alcohol of drugs.

Eindeloos «overeenkomst» Over het algemeen niet in het Wetboek van Strafrecht, wordt dit niet beschreven in de normen en regels van wetshandhavingsinstanties. Verkrachting wordt alleen erkend door het geweld van een man over een vrouw. Dit betekent dat er geen rekening wordt gehouden met geweld tegen mannen. Om het slachtoffer te laten plaatsvinden met het verkrachte slachtoffer, moet ze zich verzetten. Hoewel de meeste slachtoffers niet gebaseerd zijn op een verslechtering van de situatie. En het artikel over verkrachting impliceert alleen vaginale penetratie. Dit betekent dat orale seks voor dwang ongestraft blijft. Het artikel bepaalt dat de hulpeloze staat van het slachtoffer – Dit is een verzwarende omstandigheid, maar het wordt niet aanbevolen dat dit betekent. En erkent meestal een hulpeloze staat voor de rechtbank of flauwvallen, geen alcoholvergiftiging.

Je hebt waarschijnlijk al begrepen dat er een toestemming is voor seks in ons land, zeer onderschatting. In aanvulling – Verwaarlozen. Daarom, vriendelijk gedrag in bed – Dit is vooral een gevolg van uw morele waarden en heeft geen schade.Leave a Reply